Aya Nakamura brengt Franse tracks naar de Melkweg!

Geschreven door op 21 november 2018 om 13:14
Aya Nakamura Live screenshot YouTube

Aya Nakamura komt volgend jaar naar Nederland! In juni 2019 staat de Franse zangeres op het podium van de oude zaal in de Amsterdamse Melkweg. 

Aya Nakamura naar Amsterdam

Aya Nakamura, bekend van de grote hit ‘Djadja’, geeft op donderdagavond 6 juni 2019 een concert in de Amsterdamse Melkweg. Tijdens de show in Amsterdam staat haar tweede plaat ‘Nakamura’ centraal.

Concertkaarten

De kaartverkoop voor Aya start op vrijdag 23 november 2018 via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Heroes

Aya Danioko komt oorspronkelijk uit Mali. Toen Aya in Frankrijk begon aan haar muzikale carrière besloot ze als eerbetoon aan Hiro Nakamura, een personage uit de Amerikaanse serie ‘Heroes’, Aya Nakamura als artiestennaam te gebruiken.

Whine up

In 2017 verscheen het eerste album ‘Journal Intime‘, deze plaat zorgde vooral in Frankrijk voor populariteit. In 2018 brak de Afrobeat en R&B zangeres ook buiten Frankrijk door met de track ‘Djadja’. Deze track is afkomstig van het album ‘Nakamura dat verscheen in november 2018. In een interview met tijdschrift The Fader zegt Aya het volgende over haar muziek: “My sound is made to whine up, and feel your body“.

Bekijk hier de clip van de hit ‘Djadja‘:

 

Bronnen: thefader.com, spotify, melkweg.nl, top40.nl, npo3fm.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.