Marco Borsato idolaat van Sven Kramer

Geschreven door op 11 februari 2010 om 23:03
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Marco Borsato is donderdag naar Vancouver vertrokken om zijn grote held Sven Kramer aan te moedigen tijdens de Olympische Spelen. De zanger is een grote fan van de schaatser. 

Marco Borsato naar Vancouver

“Ik ga naar de Olympische spelen voor Sven. Punt”, zegt Borsato stellig in RTL Boulevard. “Ik ken weinig sportmensen die zo voor hun sport gaan als Sven dat doet. Ik denk dat hij aan de vooravond staat om een legende te worden en ik wil dat zien.”

“Het is een maatje van me, ik gun hem dat van harte”, vertelt de zanger. Borsato blijkt zelfs bij Kramer over de vloer te komen. “Als je bij hem thuiskomt, struikel je over de loopschoenen, skeelers en fietsen. Zijn hele leven staat in het teken van sport. Daar neem ik mijn petje diep voor af.”

Echtgenoot Leontine gaat mee naar Canada. “Ik vind Sven heel erg leuk en heel erg goed. En wat we nu gaan meemaken: zo’n kans krijg je nooit meer”, vindt Leontine. “Deze man is van absolute wereldklasse. Voor mij is het nu al een levende legende”, vult haar man aan.

Ben jij behalve een grote fan van Sven, ook idolaat van Marco Borsato. Let dan goed op onze prijsvraag!

 

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws