Fiction Plane voor drie optredens naar Nederland

Geschreven door op 4 mei 2016 om 10:33

Rock-reggaeband Fiction Plane komt naar Nederland! In oktober komt het drietal naar zalen in Amsterdam, Utrecht en Breda!

Fiction Plane concerten

Goed nieuws voor de fans van Fiction Plane! In oktober komt de Britse groep naar Nederland voor maar liefst drie optredens. Op woensdag 12 oktober komen ze naar Paradiso Amsterdam, op donderdag 13 oktober zijn ze te vinden in Tivoli De Helling in Utrecht, en op vrijdag 14 oktober spelen ze in Mezz Breda!

Kaarten

Kaarten worden verkocht via Ticketmaster en de websites van de zalen waar ze spelen. De voorverkoop start voor alle optredens op 6 mei om 10:00.

The Police

De groep startte in 2001 als Santa’s Boyfriend, en heeft sindsdien op veel grote festivals gespeeld. Ook hebben ze tijdens enkele tournees van The Police in het voorprogramma gespeeld. Toeval? Nee. De zanger/bassist Joe Sumner is de zoon van zanger/bassist Sting!

Fiction Plane brak in 2007 door op het Europese vasteland met het nummer Two Sisters. Dit nummer was vooral populair in Frankrijk, België en Nederland. Het meest recente album, Mondo Lumina, kwam uit in 2015.


Bron: Greenhouse Talent

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.