Geen einde Aerosmith na komende afscheidstour?

Geschreven door op 3 april 2017 om 11:58
Aerosmith - Foto: Mick Man34 - Bron: Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

In een interview met People magazine laat Aerosmith’s Steven Tyler weten dat hij niet zeker is van het einde van de band na de afscheidstour.

Aerosmith betekent te veel om te stoppen

De tour die komende zomer van start gaat, zou de afscheidstour van de band zijn. Frontman Steven Tyler is daar alleen niet zo zeker van. Toen de tour werd aangekondigd zei Steven nog: “Het is tijd.” Nu denkt hij hier heel anders over.

De muziek van de band betekent te veel voor hem om zomaar te stoppen. “Zodra we beginnen te spelen, wordt ik er net zo emotioneel van als de mensen in het publiek. Als ze nummers horen als Don’t Wanna Miss A Thing of Walk This Way, dan brengt dat herinneringen terug.”

Reden van stoppen

De reden dat de band er een punt achter zet: onderlinge meningsverschillen. “Het is belachelijk, de shit die we soms tussen ons laten komen. We hebben alles samen meegemaakt, van clubs waar niemand kwam opdagen tot de Rock and Roll Hall of Fame. En alles daartussen: afkickklinieken, ruzies, kinderen die geboren werden, huwelijken die kwamen en gingen, managers en rechtszaken.”

Toch geen afscheid?

Tyler hoopt dat de tour averechts werkt en de bandleden alle ruzies achter zich kunnen laten. “Het enige wat we nog nooit hebben gedaan is een afscheidstour, dus je weet het nooit. Misschien dat we sommige problemen kunnen vergeten en er met een schone lei uitkomen.”

Luister hier naar Don’t Wanna Miss A Thing:

YouTube player

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aerosmith Nieuws · Artiesten · Nieuws · Roddels