Kanye West haalt album weer uit de verkoop

Geschreven door op 15 februari 2016 om 17:01
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Kanye West heeft zijn nieuwe album ‘The Life of Pablo’, die gisteren uitkwam, weer teruggetrokken uit de verkoop. Ook vraagt hij Facebook’s Mark Zuckerberg om 1 miljard dollar.

Kanye West’s nieuwe album

Het nieuwe album van West ‘The Life of Pablo’ is zondag 14 februari uitgekomen. Op dit album werkte hij onder andere samen met Rihanna en Frank Ocean. De rapper heeft het album inmiddels weer uit de verkoop gehaald. Hij beweert dat hij aan een van zijn nummers moet sleutelen. De nieuwe nummers zijn nog wel te beluisteren op Tidal.

Schulden voor Kanye

Is het ‘sleutelen aan een nummer’ de werkelijke reden dat Kanye zijn album uit de verkoop heeft gehaald? De rapper tweette dezelfde avond dat hij het album terugtrok naar Facebook oprichter Mark Zuckerberg om te vragen of hij in hem wil investeren, zo’n 1 miljard dollar alsjeblieft. De echtgenoot van Kim zegt 53 miljoen dollar aan schulden te hebben en vraagt Zuckerberg te investeren in zijn ideeën.

Die 1 miljard dollar nemen wij bij Artiesten Nieuws niet zo serieus, maar zou dat de reden kunnen zijn dat Kanye daarom zijn album alleen nog op Tidal heeft staan?

Update: de rapper kondigde op Grammy avond aan dat hij zijn album nooit gaat verkopen op Apple Music en andere muziekplatformen. Het zal alleen op Tidal te beluisteren zijn.

bron: gigwise.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Kanye West Nieuws · Nieuws