Placebo en Snow Patrol spelen op Lowlands

Geschreven door op 30 maart 2010 om 22:10
Lowlands - Foto Oxfamnovib (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Placebo, Snow Patrol en Queens of the Stone Age gaan optreden op Lowlands. Aan de line-up van Lowlands zijn zeventien nieuwe namen toegevoegd.

Eerder werd al bekend dat Blink-182, Richie Hawtin presents Plastikman Live en Admiral Freebee deze zomer hun opwachting maken. De kaartjes voor het festival in Biddinghuizen zijn uitverkocht. Onder de nieuwe namen zijn ook Massive Attack, NOFX en The Specials. Lowlands vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus in Biddinghuizen.

De organisatoren proberen kaarten die zwart zijn verhandeld te traceren en ongeldig te verklaren. Deze toegangsbewijzen worden vervangen door nieuwe kaarten die voor de reguliere prijs verkocht worden bij officiële verkooppunten. Lowlands steunt met het onderscheppen van ‘foute kaartjes’ de campagne ‘Weet Waar Je Koopt’. Het doel van deze actie is om voor de kopers te verduidelijken wat officiële en wat niet-officiële verkooppunten zijn voor tickets, zodat zij niet te veel betalen voor hun toegangsbewijzen.

.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.