Eerste Tidal foutje is een feit, sorry Madonna!

Geschreven door op 18 juni 2015 om 15:44
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Fans van Madonna kregen haar nieuwe videoclip afgelopen woensdag niet geopend.. Tidal, waar ging het mis? Inmiddels hebben we de video met o.a. Miley & Katy.

Lees ook: 16 rijkste artiesten gaan revolutie tegemoet met Tidal 
Lees ook: Apple mengt zich in streamingdienst oorlog met Apple Music 

 

Foutje van Tidal

The Queen of Pop Madonna bracht gisteren de nieuwe videoclip van haar nummer Bitch I’m Madonna uit. Een paar uur na de lancering van de videoclip, uitsluitend te zien via Tidal, verontschuldigde het bedrijf zich voor de technische problemen. “We werken aan een oplossing”, twitterde Tidal. Een uur later was die oplossing gevonden. “Bedankt voor jullie geduld.” In de reacties op Twitter zijn verschillende dingen te lezen. Zo zeggen sommigen: ‘fouten maken mag, daar zijn we mensen voor’ en ‘geen probleem, we wachten in spanning af’. Anderen zeggen: ‘dit is de reden waarom je geen abonnement moet kopen bij Tidal’ en Tidal is een zooitje. Madonna heeft haar video al geüpload bij Vevo’.

 

Nieuw nummer Bitch I’m Madonna

Zou ze het nieuwe nummer ook zingen tijdens een van haar concerten in Nederland? Vele beroemde sterren komen in de clip van Madonna voor. Zo zien we Beyoncé, Miley Cyrus en Katy Perry voorbij komen. Madonna laat met deze clip zien dat ze niks om het commentaar over haar leeftijd geeft. She’s Madonna!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuws · Videos