Muse deelt mysterieuze boodschap in laatste muziekvideo’s

Geschreven door op 16 februari 2018 om 16:22
Matt Bellamy, Musest Muse - Foto Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Oplettende fans hebben een mysterieuze boodschap ontdekt in de laatste twee videoclips van Muse! Heeft de band stiekem de naam van haar nieuwe album onthuld of gaat het om iets anders?

Muse deelt mysterieuze boodschap in video’s

Muse bracht op 15 februari haar nieuwe single ‘Thought Contagion’ uit, in combinatie met een nieuwe videoclip. De track was het eerste nieuwe werk van de Britse rockers sinds de release van hun vorige single ‘Dig Down’, in mei 2017. Ook deze track ging destijds gepaard met een video.

Een aantal opmerkzame fans deden al snel een interessante ontdekking! De band blijkt in beide video’s een mysterieuze boodschap te delen, namelijk ‘Augmented Flex, Out Now’. De woorden zijn in de video voor ‘Thought Contagion’ slechts een fractie van een seconde te zien, terwijl ze in de video voor ‘Dig Down’ iets prominenter aanwezig zijn.

Muse - Dig Down (video screenshot)

Muse – Dig Down (video screenshot)

Muse - Thought Contagion (video screenshot)

Muse – Thought Contagion (video screenshot)

Album titel?

Op social media is het grote speculeren inmiddels begonnen. Heeft de band hier stiekem al de naam van hun nieuwe album of misschien van een ander nummer verklapt? Of kondigt de band hier iets totaal anders aan?

Frontman Matt Bellamy onthulde in januari al dat de band druk bezig is met de nieuwe plaat en dat deze waarschijnlijk “eind 2018 of begin 2019” verschijnt. Nog even afwachten dus!

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws