Israël Nash in november voor shows naar Nederland

Geschreven door op 30 april 2018 om 10:32
Israel Nash Gripka a Light of Day 2012 - Figino Serenza. Author: Alfio66 (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Israël Nash komt naar Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter treedt in november op in TivoliVredenburg (Utrecht) en Hedon (Zwolle).

Israël Nash

Fantastisch nieuws voor alle fans van Israël Nash! De Amerikaanse gitarist komt in november voor twee shows naar Nederland. De singer-songwriter staat op de planken van Hedon in Zwolle en van TivoliVredenburg in Utrecht.

Voor een overzicht van de speeldata met bijbehorende poppodia:

11 november – Hedon, Zwolle
12 november – TivoliVredenburg, Utrecht

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de diverse optredens begint vrijdag 4 mei om 10.00. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar via de website van desbetreffende poppodia.

Israël Nash

Israël Nash is een Amerikaanse singer-songwriter met invloeden uit diverse stromingen. Zijn psychedelische gitaarrock lijkt verdacht veel op het arsenaal van Neil Young, maar ook Pink Floyd is terug te vinden in zijn muziek. Zijn meest recente album, ‘Israel Nash’s Silver Season’ stamt uit 2015 en werd een succes in Amerika. Hij trad op van New York tot Los Angeles en ook in het buitenland had de muzikant succes. Vorig jaar trad hij spectaculair op in De Oosterpoort van Groningen. Zes jaar geleden stond Nash ook in ons land om een fenomenale show te verzorgen in Hedon. Nu is hij dus terug in onder meer diezelfde locatie. Dit beloven twee hele mooie avonden te worden!

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg en Hedon. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.