Nieuwe concertfilm Nick Cave in Nederlandse bioscopen

Geschreven door op 16 februari 2018 om 14:34
Nick Cave & The Bad Seeds, Nick Cave - Foto: Mallory Woods (Flickr, CC BY 2.0) (2)

Goed nieuws voor fans van Nick Cave! Liefhebbers van de iconische singer-songwriter en zijn band kunnen binnenkort in de Nederlandse bioscopen terecht voor de nieuwe concertfilm ‘Distant Sky’.

Concertfilm Nick Cave in bioscoop te zien

Nick Cave komt binnenkort met een concerfilm! De film ‘Distant Sky – Nick Cave & The Bad Seeds Live In Copenhagen’ gaat op 12 april in première en is in 500 bioscopen over de hele wereld te zien. Zo ook in Nederland!

De nieuwe film van de Australische zanger en zijn band draait binnenkort eenmalig in bioscopen in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen en meer! De deelnemende filmtheaters en meer info over de kaartverkoop zijn te vinden op de speciale website van de film.

Show in Ziggo Dome

De 60-jarige Cave stond onlangs nog in Nederland op het podium! De Australische woordkunstenaar en zijn band waren op 6 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome te vinden en zetten hier een indrukwekkende show neer. Artiesten Nieuws was er destijds bij en beschreef het optreden als “kunst in de vorm van een muzikale performance”.

 

Bron: Distantskyfilm.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nick Cave Nieuws · Nieuws