Winnares van Cowboysbag is bekend!

Geschreven door op 2 november 2012 om 13:00
artiesten en bands promoten, Logo Artiesten Nieuws - Zwart Groot (ArtiestenNieuws)

Op de Facebook pagina van ArtiestenNieuws maakte je kans om een tas van Cowboysbag te winnen! Cowboysbag is momenteel een van dé merken op het gebied van tassen. Dit model, ‘The Bag’, is een prachtige lederen unisex tas. Door de meerdere vakken en schouderband is de tas naast een lust voor het oog ook enorm praktisch. Je kan hem gebruiken om naar school te gaan maar hij is ook stoer genoeg om zakelijk te gebruiken. Deze actie werd mogelijk gemaakt door Checkyourbag.nl!

De winnares is een trouwe ArtiestenNieuws fan en heeft zowel een vriendin getagd die zij de tas gunde als een leuke reactie gegeven waarom zij de tas wilde winnen!
De winnares van deze super mooie tas is: Leonie van Dis uit Odoornerveen, gefeliciteerd en veel plezier van de tas namens ons hele team! Stuur even een mailtje naar ons met je gegevens.

Vanmiddag om 15.00 uur komt er al weer een nieuwe win actie op onze facebookpagina online dus ga snel naar www.facebook.com/ArtiestenNieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws