John Butler Trio in zomer 2019 naar Live At Amsterdamse Bos

Geschreven door op 21 januari 2019 om 11:59
John Butler Trio, John Butler - Credits: By Stuart Sevastos (John Butler @ The Bakery (2/6/2012)) [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Er is weer een nieuwe naam bekendgemaakt voor Live At Amsterdamse Bos! In juli 2019 staat ook John Butler Trio op de bühne van het Amsterdamse Bostheater.

John Butler Trio naar Amsterdamse Bostheater

Op maandag 15 juli 2019 geeft John Butler Trio een concert in het Amsterdamse Bostheater. De formatie is de vijfde bevestigde naam voor Live At Amsterdamse Bos in 2019. Eerder werden Edwin Evers Band, De Dijk, Paul Carrack en Band of Horses toegevoegd aan de line-up.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 25 januari 2019 om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Eventim. Uitverkocht? Kijk hier.

Over het John Butler Trio

De driekoppige bluesrockformatie is opgericht in 1998. John Butler, Byron Luiters en Grant Gerathy brachten in 2018 hun nieuwste albumHome uit.

De gelijknamige single is hieronder te beluisteren:

 

Bron: Eventim, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.