Video: Metallica-bassist Robert Trujillo vergezelt 12-jarige zoon op podium bij Korn

Geschreven door op 2 mei 2017 om 12:53
Korn + Robert & Tye Trujillo

Vader en zoon samen op één podium! Metallica-bassist Robert Trujillo stond onlangs samen met zijn 12-jarige zoon Tye op het podium met metalband Korn in de Peruaanse hoofdstad Lima.

Vader en zoon Trujillo samen op podium met Korn

Een bijzonder moment voor de Trujillo-familie. Vader Robert en zoon Tye stonden op zaterdag 29 april samen op het podium met metalband Korn! De 12-jarige Tye Trujillo toert momenteel samen met Korn door Zuid-Amerika als vervanger van bassist Fieldy, die wegens onvoorziene omstandigheden verstek moest laten gaan.

Vader Robert Trujillo, bassist van de legendarische metalband Metallica, betrad zaterdagavond het podium voor een verrassingsoptreden met zijn zoon en Korn in Lima, Peru. Bekijk hieronder de beelden van het bijzondere optreden:

“Gefocust en serieus”

Vader Robert Trujillo sprak onlangs met het Braziliaans GloboPlay over de bijzondere kans voor zijn 12-jarige zoon: “Het is een schitterend iets, want hij is nog steeds pas 12 jaar oud en gedraagt zich nog steeds ‘wild en crazy’, zoals het hoort voor een 12-jarige. Maar op het gebied van muziek is hij erg gefocust.”

“Het is grappig, want ik heb helemaal niks van Korn aan hem laten zien en horen, ik ben veel te druk geweest en was veel weg, maar hij neemt deze kans erg serieus,” vervolgt de Metallica-bassist.

Zo vader zo zoon

Ook de bandleden van Korn zijn onder de indruk van de jonge bassist. Het Britse muziekmagazine NME sprak onlangs met gitarist Munky: “Het is geweldig, we hebben het leuk! Hij heeft het fantastisch naar zijn zin. Tye kent 17, 18 Korn nummers en hij kent ze erg goed. Het is bizar om zo’n jong talent te zien. Hij wordt een professionele muzikant en om dat al op zo’n jonge leeftijd te weten is erg inspirerend.”

Munky vervolgt: “Als we naar de shows gaan willen mensen met hem op de foto en zijn handtekening. Hij is een beetje overdonderd, maar gedraagt zich net als zijn vader: cool, kalm en bescheiden.”

Bron: NME en Loudwire

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Korn Nieuws · Metallica Nieuws · Nieuws