Edwin Evers Band naar Live At Amsterdamse Bos 2019

Geschreven door op 15 januari 2019 om 10:59
Edwin Evers Band - Credits: congresinbeeld - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

De Edwin Evers Band komt in september 2019 voor twee shows naar het Amsterdamse Bostheater voor Live At 2019. De groep is de vierde naam voor het nieuwe Live At seizoen.

Zojuist is aangekondigd dat de Edwin Evers Band een derde concert geeft in het Amsterdamse Bostheater. Deze vindt plaats op zondag 15 september 2019. Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via Eventim.

Edwin Evers Band naar Live At 2019

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2019 staat de Edwin Evers Band in het Amsterdamse Bostheater. Hiermee is de groep de vierde naam voor het seizoen van Live At 2019. Eerder werden voor deze editie al De Dijk, Paul Carrack en Band of Horses aangekondigd. Vorig jaar trad de formatie onder leiding van Edwin Evers ook op in het openluchttheater, tijdens Live At 2018.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 18 januari 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Eventim. Uitverkocht? Kijk hier.

Edwin Evers Band

Edwin Evers groeide op in een muzikale familie, waar hij op zijn achtste een drumstel kreeg. Naast zijn werk als radio dj, bleef hij drummen. Evers richtte een bandje op, waarmee hij in eerste instantie alleen op feestjes speelde. Wegens positieve reactie is de band doorgegroeid tot een succesvolle formatie, die grote concerten en theatertours op zijn naam heeft staan.

 

Bron: Live At Amsterdamse Bos, Edwin Evers Band

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.