Edwin Evers maakt parodie op nummer ‘Home’ van Dotan

Geschreven door op 18 april 2018 om 9:58
Edwin Evers - Fotograaf: Thomas van de Weerd (Wikimedia Commons)

Edwin Evers heeft voor zijn programma ‘Evers Staat Op’ een parodie gemaakt op het nummer ‘Home’ van Dotan. De zanger, die onlangs nogal negatief in het nieuws kwam, wordt flink op de hak genomen door de 538-DJ. 

Edwin Evers Home

Edwin Evers heeft een parodie op het nummer ‘Home’ van Dotan gemaakt. Vanochtend liet de 538-DJ tijdens zijn radioprogramma ‘Evers Staat Op’ een nieuwe versie van het nummer horen. Hierin wordt zanger Dotan flink op de hak genomen.

‘Trommeltje kopen?’

Evers en zijn kompanen vragen zich af in hoeverre de carrière van Dotan nu afgelopen is. Kan zijn muzikale loopbaan nu direct de prullenbak in? Moet de Amsterdammer al zijn materiaal en instrumenten maar te koop zetten? Op de site van 538 is te lezen: “Na het nieuws over het trollenleger en de fake fans van Dotan is er nu ook een nieuwe versie van zijn grootste hit Home opgedoken waarin Dotan zijn trommel te koop zet… Iemand nog een trommeltje kopen?”

Op de hak genomen

Dotan wordt in het nummer flink op de hak genomen. De tekst: “Wat ben ik geweldig, ja ik like mezelf. Ik had 2000 volgers, nouja eigenlijk de helft.” Er is een speciale vermelding voor de Volkskrant, omdat zij met het verhaal naar buiten kwamen: “Maar ik zoog de verhalen, zomaar uit mijn duim. Tot de Volkskrant kwam bij mij.” Dotan stelt zichzelf vervolgens de vraag of zijn carrière over is: “Is het nu voorbij dat is de grote vraag, want ik viel dus op mijn bek.” Het nummer sluit af met: “Maar nu zit ik met die trommel in mijn maag, hij is te koop nou.” 

#Dotangate

Mocht je het onderwerp even gemist hebben de afgelopen dagen: Dotan kwam dit weekend negatief in het nieuws toen bleek dat hij jarenlang stelselmatig een trollenleger had ingezet om zijn eigen imago op te poetsen. Honderd nep-accounts werden ingezet om de zanger van lovende reacties te voorzien. Het nieuws leverde ook leuke reacties op. Wij zetten onlangs de beste opmerkingen op Twitter op een rijtje. Kijk deze hier terug.

Bron: Evers Staat Op/538. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws