Bingo Players ft. Far East Movement komen met bizarre videoclip (VIDEO)

Geschreven door op 3 december 2012 om 12:43

Het Nederlandse House Duo Bingo Players heeft een nieuwe video uitgebracht samen met Far East Movement. Hun track ‘Rattle’ is overgoten met vocalen door de rappers en er is nu ook een nieuwe, excentrieke videoclip.

Nadat de Bingo Players in de Nederlandse house scene al een dikke hit scoorden met ‘Rattle’ gaan ze nu internationaal. Samen met Far East Movement, bekend van ‘Like a G6’, krijgt de bekende tune een internationale release.

De videoclip van de track is behoorlijk apart. Een groep criminele jongeren staat centraal in de clip, ze beroven en mishandelen verschillende mensen. Nadat ze een onschuldig eendje vermoorden komt een grote groep eenden in opstand en zorgen ervoor dat de gehele groep criminele jongeren een pijnlijke dood sterft.

De Bingo Players, echte namen Paul Bäumer and Maarten Hoogstraten, zijn de laatste tijd ook internationaal bekendheid aan het vergaren. Met ‘Cry (Just a Little)’ scoorden ze al een hit en deze nieuwe track moet hun populariteit vergroten.
De originele versie van ‘Rattle’ deed het buiten Nederland ook al goed. Met maar liefst 22 miljoen Youtube views zijn ze al hard op weg om de internationale top te bereiken.

Bingo Players ft. Far East Movement – Get Up (Rattle)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Bingo Players Nieuws · Nieuws · Videos · WTF