Nieuwe details over nieuw Gorillaz album bekend

Geschreven door op 20 maart 2017 om 16:59
Gorillaz - Foto: Wikimedia Commons

Het langverwachte album van de Gorillaz komt dan eindelijk dit jaar uit. Nu weten we eindelijk hoeveel nummers er op het album gaan staan en met welke artiesten er is samengewerkt!

Het album Humanz is vanaf vrijdag 28 april onder andere hier verkrijgbaar!

Nieuwe details over nieuw Gorillaz album bekend

Veel fans wachten al heel lang op een nieuw album. Dit jaar komt er eindelijk een einde aan al het wachten, want er komt een gloednieuw album aan! Nu zijn we natuurlijk reuze benieuwd wat voor nummers we kunnen verwachten op het album. Op de website Has It Leaked’ verscheen een gelekte tracklist van het album, en die zorgt voor veel enthousiaste fans!

26 nieuwe nummers

Op het nieuwe album staan maar liefst 26 gloednieuwe nummers. Natuurlijk is er ook weer samengewerkt met een aantal artiesten, waaronder de populaire zanger Rag ‘N’ Bone Man.

‘Hallelujah Money’

Begin dit jaar werd al een nieuw nummer uitgebracht van de Gorillaz. Het nummer Hallelujah Money is een samenwerking met Benjamin Clementine. Het nummer is een protest tegen Donald Trump.

Luister hier naar ‘Hallelujah Money’:

Eigen festival in Engeland

Ook werd begin deze maand bekend dat de Gorillaz headliner zijn van een eigen festival in Engeland. Het festival heet Demon Dayz. Naast de Gorillaz gaan er ook meerdere andere artiesten optreden. De line-up wordt later bekend gemaakt. Kortom: De Gorillaz zijn weer helemaal terug van weggeweest! Wij kunnen niet wachten op het nieuwe album. Wanneer het nieuwe album in de schappen ligt is nog niet bekend gemaakt.

Bron: Has It Leaked

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws