Gangnam Style maar dan Tiesto Style! (VIDEO)

Geschreven door op 3 oktober 2012 om 17:07
DJ Tiesto - FotDJ Tiesto - Fotocredits Patrick Savalle - (Wikimedia Commons)ocredits Patrick Savalle - Wikimedia Commons

Tiesto heeft dé hit van dit moment onder handen genomen. Luister hier Gangnam Style van PSY, maar dan in de uitvoering van Tiesto!

De grootste hit die nu op het internet rondzwerft is natuurlijk PSY met Gangnam Style. De video is al meer dan 350 miljoen keer bekeken op YouTube, heeft een recordaantal aan likes van boven de 3,5 miljoen en scoort over de hele wereld nummer 1 hits.

En wat moet je met die kennis als je een van de beste DJ’s ter wereld bent? Juist, je maakt er een vette remix van! Dat zullen ongeveer de gedachten van Tiesto zijn geweest, want hij heeft samen met Marcel Woods, die vooral in de Nederlandse dance scene bekend is, een remix gemaakt van de hit.

De remix van de plaat heet ‘Don’t Ditch the Gangnam Style’, wat vrij vertaald betekend: ‘Laat de Gangnam Style niet los’. Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening over deze remix, wijzelf vinden de remix misschien nog wel beter dan het origineel!

Tiesto & Marcel Woods vs PSY – Don’t Ditch the Gangnam Style

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Tiësto Nieuws · Videos