Tino Martin geeft concert in Olympisch Stadion Amsterdam

Geschreven door op 23 oktober 2018 om 16:03
tino martin - Fotocredits LotteV 86 - (Wikimedia Commons)

In 2019 geeft Tino Martin de grootste show uit zijn carrière tot nu toe. De volkszanger staat in juni 2019 op het podium van het Olympisch Stadion in Amsterdam!

Tino Martin naar Olympisch Stadion

Tino Martin heeft een nieuwe show aangekondigd! Op zaterdag 8 juni 2019 staat de volkszanger in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Eerder stond hij al twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

Als kleine jongen droomde Tino weleens van een stadionconcert, laat de zanger weten op de website van het evenement. “Maar dat dit echt werkelijkheid gaat worden op 8 juni maakt me ongelooflijk trots en dankbaar. (…) Ik kan niet wachten er een onvergetelijke dag van te maken met mijn fans.”

Kaartverkoop

De kaartverkoop is per direct van start gegaan en verloopt via Tinomartinlive.com. Uitverkocht? Kijk hier.

Tino Martin

Eduard Martinus Kattenberg, de echte naam van Martin, brak in 2014 door met het nummer ‘Jij liet me vallen‘. Deze track staat op het gelijknamige album, waarvoor hij een Edison Award ontving. Een jaar na de doorbraak werd Tino, dankzij ruim 400 optedens, benoemd tot meest geboekte artiest uit Nederland in 2015. Sinds juni 2018 is de artiest te zien in het elfde seizoen van ‘Beste Zangers’.

 

Bron: tinomartinlive.nl, tinomartin.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.