Slash sceptisch over verkoop nieuwste solo-album

Geschreven door op 8 oktober 2014 om 14:41
Axl Rose & Slash (Guns N' Roses) - Foto Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Ex-Guns N’ Roses-gitarist Slash is erg sceptisch over de verkoop van zijn derde solo-album. Dat vertelde hij vandaag tegen Nu.nl. 

Volgens de gitarist verkopen rockplaten niet meer en is zowel de industrie als het genre dood. “Die tijd is allang voorbij”, aldus de Brits-Amerikaanse muzikant, die normaal door het leven gaat als Saul Hudson. Maar volgens Slash kan daar ook een positieve draai aan worden gegeven, vooral voor zichzelf.

Slash: ‘Huidige situatie is extra stimulans’

Voor Slash is de huidige situatie juist een extra stimulans om op de huidige weg door te blijven gaan. “Er zijn niet veel artiesten meer die dit soort stevige rock-‘n’-roll maken. Ik ga tegen de stroom in en dat bevalt me wel. Het voelt een beetje als ‘ik tegen de rest van de wereld’. Maar dat vind ik juist het leuke van dit verhaal.”

World On Fire is voor Slash het derde solo-album, voorafgegaan door Apocalyptic Love. Voor het nieuwe album, net als de voorganger, werkte de gitarist samen met zanger Myles Kennedy, van Alter Bridge. World on Fire kwam vorige maand uit, op 16 september. De reacties op het album waren overwegend positief.

Lees het volledige interview op nu.nl.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Slash Nieuws