The White Buffalo in zomer 2019 naar Paradiso en Doornroosje

Geschreven door op 28 januari 2019 om 11:18
The White Buffalo - Credits: Pixelillo - Bron: Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Singer-songwriter The White Buffalo geeft in juli 2019 twee keer concerten in Nederland, in de Amsterdamse Paradiso en Doornroosje te Nijmegen.

The White Buffalo naar Paradiso en Doornroosje

In de zomer van 2019 geeft The White Buffalo twee concerten in Nederlandse poppodia. Op donderdag 11 juli 2019 staat de singer-songwriter in de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam. Een dag later, op vrijdag 12 juli 2019, reist de Amerikaan af naar Doornroosje te Nijmegen voor een show.

Kaartverkoop

Tickets voor de show gaan op woensdag 30 januari 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Doornroosje en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

The White Buffalo

Jake Smith werd als kleine jongen geïnspireerd door legendarische folkzangers als Bob Dylan en Leonard Cohen. In 2002 bracht Smith zijn debuutalbum ‘Hogtied Like a Rodeo uit, waarin zijn kenmerkende Americana-sound al duidelijk hoorbaar was. In 2017 kwam hij met zijn zesde en meest recente album, genaamd ‘Darkest Days, Lightest Lights.

 

Bron: Paradiso, thewhitebuffalo.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.