Jan Smit wordt vierde lid van Toppers

Geschreven door op 20 februari 2017 om 23:28
Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr - Toppers

Vanavond tijdens RTL Late Night werd het nieuwe lid van de Toppers bekend gemaakt! En dit is hem geworden!

Jan Smit vierde lid Toppers

Maandag 20 februari werd bij RTL Late Night bekend gemaakt dat Jan Smit de vierde Topper is geworden! Jan mocht het zelf aankondigingen in een video en laat weten zelf een echte fan te zijn en erg uit te kijken naar het Topper avontuur! Smit is ook aanwezig bij de concerten op 26 en 27 mei in de Amsterdam Arena met het thema Wild West Thuis Best.

Geruchten

Sinds het is aangekondigd dat er een vierde Topper bij zou komen, vliegen de geruchten het internet over. Zo werd Guus Meeuwis genoemd. omdat hij onlangs is gestopt als coach bij The Voice Of Holland. Andere genoemde namen zijn: Danny de Munk, Waylon, Frans Bauer, André Hazes Junior, Glennis Grace en natuurlijk ook Jan Smit. De mensen die dit dachten hebben vanavond hun gelijk gekregen!

Eerde Topper formaties

De groep begon met Gordon, René Froger en Gerard Joling. Joling verliet de groep in 2008 en werd vervangen door Jeroen van der Boom. In 2009 stopte Gordon, maar hij en Gerard Joling besloten toch weer terug te komen. In 2011 stopt Gordon definitief en stonden Joling, Froger en van der Boom als trio op het podium.

Bron: RTL Late Night

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.