Lady Gaga lanceert Backplane en wil groter worden dan Facebook

Geschreven door op 2 februari 2012 om 10:56
Lady Gaga - Fotocredits: proacguy1 (Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0)

Het internet, ook artiesten leren het digitale medium steeds beter kennen. Zo ook Lady Gaga, die zich nu waagt aan Backplane, de online communitywebsite die de strijd aangaat met Facebook.

Daarmee is zij zeker niet de enige: want MC Hammer en Aston Kutcher gingen haar al voor; investeren in het internet is dus helemaal hot.

Het project, Backplane genaamd, is opgericht met de bedoeling om kleinschalige websites te ontwikkelen die beroemdheden kunnen gebruiken om meer betrokken bij hun fans te zijn.

Lady Gaga heeft dus als eerst haar slag geslagen. Haar website, Little Monsters genaamd, is inmiddels in de lucht. Helaas is deze momenteel alleen nog maar toegankelijk voor test-gebruikers.

Het is dus voorlopig nog even afwachten, want aan de site wordt nog hard gewerkt. Als hij dan echt af dan schijnt het de trend van dit jaar te worden.

Hoe denk jij hierover, ga jij Lady Gaga’s ‘Little Monsters’ gebruiken? Of vind je dit echt helemaal niks? Laat het ons weten!

Lady Gaga – Born This Way

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws