Robbie Williams wil graag samenwerken met Liam Gallagher

Geschreven door op 21 februari 2017 om 13:03
Liam Gallagher & Robbie Williams (Wikimedia Commons)

Robbie Williams zou graag samenwerken met ex-Oasis frontman Liam Gallagher. De zanger zegt in een interview met NME dat het “de wereld zou schokken”, maar denkt niet dat het er van komt.

Robbie Williams featuring Liam Gallagher?

Ras-entertainer Robbie Williams heeft in een interview met NME aangegeven graag te willen samenwerken met Liam Gallagher. Williams zou het “fucking geweldig” vinden maar denkt niet dat het er van komt. Op de vraag of de zanger met de Oasis-frontman zou willen werken zei hij het volgende:

“Ik zou het fucking geweldig vinden! Maar ik denk niet dat hij het zichzelf aan zou doen. Hij gaat niet met ‘fucking Robbie Williams’ werken. Dat is jammer voor mij, want ik zou het fucking geweldig vinden. En het zou de wereld schokken voor een dag.” Williams zegt verder altijd al een fan te zijn geweest van Oasis en kijkt uit naar het nieuwe solo-album van Gallagher

Zomer tours

Beide artiesten zullen de komende zomer door heel Europa te zien zijn. Williams begint in juni aan een grote tour door heel Europa waarbij hij verschillende stadions en arena’s aandoet. Op 4 juli staat de zanger in het Goffertpark in Nijmegen. Liam Gallagher is momenteel bezig aan zijn eerste solo-album en zal op verschillende Europese festivals te zien zijn.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.