José González and The String Theory voor concert naar Nederland

Geschreven door op 14 juni 2016 om 11:02
Jose Gonzalez and The String Theory - Screenshot YouTube

De Zweedse singer-songwriter José González en het internationale orkest The String Theory gaan weer touren! De getalenteerde groep is in januari 2017 in Nederland te zien!

Jose Gonzalez and The String TheoryJosé González and The String Theory concert

Zes jaar geleden hadden de Zweedste singer-songwriter José González en het internationale orkest The String Theory een wereldwijd succes met hun samenwerking. In 2017 gaat ze het kunststukje herhalen. Op vrijdag 20 januari is de combinatie te zien in Melkweg Amsterdam, en op zaterdag 21 januari vullen ze Nieuwe Luxor in Rotterdam.

José González and The String Theory tickets

Kaarten voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster en de websites van de zalen. De kaartverkoop start op donderdag 16 juni om 10:00.

Driedimensionale folk

De naam van González zit in ieders geheugen, maar niemand weet precies waarom. Wij verfrissen je geheugen: stuiterballen. González’ cover van The Knife’s Heartbeats werd een enorme hit, mede door de beroemde reclame van Sony.

Uiteraard heeft de Zweeds-Argentijnse folkartiest meer gedaan. In 2015 kwam zijn derde solo-album Vestiges & Claws uit en tussendoor is hij bezig met andere projecten. Zo bundelde hij in 2010 de krachten met de orkestgroep The String Theory, voor een optreden op het Gothenburg Festival. Dat smaakte naar meer, en dus ging het collectief daarna de wereld door.

Nu, 6 jaar later, doen ze dit opnieuw. Met nieuwe, frisse muziek en net zo veel plezier. De vrolijke folk van González krijgt een nieuwe diepe laag met het mooie werk van The String Theory

 

YouTube player

Bronnen: Rotown en Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.