Dominic Seldis brengt show ‘Music, Maestro!’ naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 13 mei 2019 om 13:22
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Dominic Seldis, bekend van populaire programma’s als Maestro en De Nieuwe Stradivarius, geeft begin 2020 een show in de Utrechtse TivoliVredenburg!

Dominic Seldis naar TivoliVredenburg

In 2020 komt Dominic Seldis naar Utrecht! De contrabassist en dirigent is op zaterdag 25 januari 2020 te zien in de Grote Zaal van TivoliVredenburg te Utrecht. Tijdens de show ‘Music, Maestro!’ wordt de Britse muzikant bijgestaan door zijn negentallige orkest. Daarnaast komen ook humoristische persoonlijke verhalen en videobeelden aan bod tijdens deze muzikale reis.

Tickets

Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier.

Maestro

Seldis werd bekend in Nederland door zijn rol als jurylid in de populaire AVROTROS-serie ‘Maestro’. Daarnaast is hij te zien als presentator van de shows ‘Het Orkest van Nederland’ en ‘De Nieuwe Stradivarius’. De Britse dirigent en contrabassist heeft gespeeld met grote orkesten als het Royal Philharmonic Orchestra en het BBC National Orchestra of Wales. Ook is de muzikant te horen op de titelsong van de James Bond-film ‘Goldeneye’, waarmee zangeres  Tina Turner een enorme hit scoorde.

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.