Het Grootste Feestcafé van Nederland keert terug in Ziggo Dome

Geschreven door op 18 mei 2021 om 14:51
Ladies of Soul, Het Grootste Feestcafé van Nederland, De Dijk, Holland Zingt Hazes, Avond van de Filmmuziek, Roué Verveer, The War Of The Worlds, Ladies of Soul, Holland Zingt Hazes, Ziggo Dome - Foto: Shirley de Jong (Wikimedia Commons, Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0))

Het Grootste Feestcafé van Nederland keert terug in de Ziggo Dome. De Amsterdamse concertzaal wordt in februari 2022 omgetoverd tot de grootste feestzaal van Nederland.

Het Grootste Feestcafé van Nederland terug in Ziggo Dome

Het evenement combineert de beste elementen van après-ski feesten, carnaval en de sfeer van de gezelligste tentfeesten, om bezoekers zo een gegarandeerd dans-, zing- en feestfestijn te bieden. Tijdens de show, die op zaterdag 19 februari 2022 plaatsvindt, wordt het publiek getrakteerd op optredens van het Feestteam en ruim twintig andere feestartiesten. De line-up wordt op een later moment bekengemaakt.

Concertkaarten

Tickets voor het evenement gaan op vrijdag 28 mei om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.