The Script voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 23 juli 2014 om 10:59
The Script (cropped) - Foto Wer-Al Zwowe (Wikimedia Commons)

The Script komt naar Nederland voor een concert in Amsterdam. Op dinsdag 9 september staat de populaire band op het podium van de Paradiso. Lees hier alles over de kaartverkoop van The Script in Paradiso.

The Script concert

De laatste optredens van The Script waren in de grote Ziggo Dome in Amsterdam, en op het Pinkpop festival in Landgraaf. Het concert van The Script in Amsterdam is er dus eentje van klein formaat. Door de beperkte ruimte in de kleine popzaal van de Paradiso, belooft het concert een intieme show te worden.

Naar verwachting zal het concert gedeeltelijk in het teken staan van het nieuwe album. Dit album komt rond half september uit. Naast het nieuwe repertoire zullen de grote hits van de band tevens aan bod komen.

 

Tickets voor The Script Uitverkocht

Tickets voor The Script zijn op vrijdag 25 juli in de voorverkoopgegaan. De presale begon om 10:00 uur op de website van Poppodium Paradiso.

Helaas waren de tickets binnen 2 minuten volledig uitverkocht. Kaarten voor The Script zijn erg populair en het aantal beschikbare tickets zijn vanwege de intieme setting van de Paradiso erg klein. Om deze reden hebben veel fans helaas geen kaarten kunnen bemachtigen.

 

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Was je niet in de gelegenheid om op vrijdag in de wachtrij te staan, of heb je helaas geen kaarten kunnen bemachtigen? Probeer dan je kaarten te reserveren via een van de secundaire ticketshops. Kaarten zijn via deze weg meestal wel wat duurder dan via het reguliere verkooppunt. Wil je dit concert absoluut niet missen? Dan is dit een goede mogelijkheid om toch kaarten te scoren voor dit intieme concert. Reserveer jouw tickets voor deze show bij een van de volgende secundaire ticketshops:

 

the script

the script

 

Nieuw Album

De Ierse band kondigde onlangs hun nieuwe album No Sound Without Silence aan. Dit is inmiddels het vierde album, en komt op 15 September uit.

Kun je niet wachten op het nieuwe album van de groep? Bij Bol.com kun je het nieuwe album No Sound Without Silence alvast vooruit reserveren. Zo ben jij gegarandeerd van een album op de releasedatum! Reserveer hier het nieuwe album

Bekendheid

The Script staat bekend om de unieke mix van pop met R&B en soul invloeden. De Ierse band heeft een ongekend succes in eigen land en daarbuiten. In 2011 liet The Script een uitverkocht Paradiso in extase achter, nadat zij een strakke liveshow neerzetten en tegelijk wisten te entertainen.

Concerten van de band zijn in Nederland veelal binnen een mum van tijd uitverkocht. Fans worden om deze reden aangeraden om niet te lang te wachten met het bestellen van tickets voor The Script.

 

Live optreden

Bekijk hier een video van een live optreden van The Script, en kom alvast helemaal in de stemming voor het concert in  september.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.