John Mayall viert jubileum in Oosterpoort Groningen

Geschreven door op 16 oktober 2018 om 16:52
John Mayall - Fotocredits: livepict.com - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

John Mayall komt naar Nederland! De godfather van de blues komt met eigen band in april 2019 naar De Oosterpoort te Groningen

John Mayall naar Oosterpoort

John Mayall is 85 jaar en dat wordt gevierd met een heuse ’85th Anniversary Tour’. Als onderdeel van deze tournee komt de bluesmuzikant op zondag 14 april 2019 naar De Oosterpoort Groningen.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op zaterdag 20 oktober 2018. Kaarten zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

 

Over John

In de jaren 60 richt John de band The Bluesbreakers op en scoort wereldhits met de nummers ‘Congo Square’, ‘Looking Back’ en ‘Room To Move’. Leden in de formatie wisselen van tijd tot tijd. Zo heeft John met onder andere bandleden Eric Clapton, Peter Green, Mick Fleetwood en Mick Taylor op het podium gestaan. Hij vond het in 2008 echter tijd voor een nieuwe start en nam, na hun twintig jarig bestaan, afscheid van de bluesband. Nu tourt de blueslegende de wereld over met een eigen band.

YouTube player

 

Bron: Oosterpoort, johnmayall.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.