Eric Clapton in juni 2020 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 2 oktober 2019 om 14:56
Eric Clapton - Foto: Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Eric Clapton! De Britse gitaarvirtuoos en zanger keert in de zomer van 2020 terug naar Nederland voor een show in de Ziggo Dome.

Eric Clapton naar Ziggo Dome

Eric Clapton komt naar Nederland! De legendarische gitarist en singer-songwriter onthulde vandaag een gloednieuwe Europese tour op zijn website. Ook de Amsterdamse Ziggo Dome is te vinden in de gepubliceerde lijst met speeldata. De 74-jarige Clapton en zijn band betreden het Amsterdamse podium op vrijdag 19 juni 2020.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 11 oktober in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Gezondheid

Clapton kwakkelde de laatste jaren met een flink aantal gezondheidsproblemen. Zo onthulde de Brit in 2016 al dat hij chronische zenuwproblemen heeft en begin 2018 kwam naar buiten dat hij langzaam doof aan het worden is. De singer-songwriter liet destijds in gesprek met ‘BBC Radio 2’ weten dat hij aan tinnitus lijdt. Desondanks laat Clapton, bekend van verschillende wereldhits als ‘Tears In Heaven’ en ‘Layla’, zich niet uit het veld slaan. In 2020 gaat hij gewoon weer de weg op voor een gloednieuwe tour.

YouTube player

 

Bron: Whereseric.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.