The Killers fans woedend door missen concert vanwege lange wachtrijen wc 

Geschreven door op 26 juni 2018 om 17:29
The Killers - Foto: Raph_PH (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Fans van The Killers zijn boos! Afgelopen weekend trad de band op in het Swansee Liberty Stadium. De rijen bij de wc waren echter zo lang, dat concertbezoekers grote delen van de show misten. 

Fans The Killers woedend om lange wc-rijen

Wie kent het niet? Je bent aan het genieten van een band op het podium, maar je moet heel nodig plassen. Je wilt het liefst zo weinig mogelijk van de show missen, maar de nood is hoog dus je gaat toch maar.

Even snel plassen en weer terug, was er voor fans van The Killers niet bij. Tijdens het optreden van de band in het ‘Swansea Liberty Stadium’ waren de rijen voor de wc zo lang, dat bezoekers grote delen van de show misten. Sommige fans gaven aan wel meer dan uur in de rij te hebben gestaan.

Dixies buiten het stadion

Mensen met een volle blaas moesten eerst al het stadion verlaten om hun behoefte te kunnen doen. Er waren namelijk Dixies buiten het terrein geplaatst. Eenmaal buiten het stadion werden bezoekers geconfronteerd met lange wachtrijen. Hetzelfde verhaal gold toen The Killers-fans weer terug naar binnen wilden.

Plassen tegen hekken

Sommige concertgangers plasten tegen hekken om de rijen te vermijden. Een van de concertgangers vertelt: “Mensen waren overal aan het plassen. Ik klaagde tegen de beveiliging, maar ze konden er niets aan doen.

Een ander gaf aan: “We konden geen drankje nemen nadat we dit allemaal gezien hadden, want ik was met drie vrouwen die allemaal niet tegen een hek aan wilden plassen. Ik ook niet.

Woede op Twitter

Fans uitten na afloop van het concert hun woede op Twitter. Sommigen eisen zelfs hun geld terug.

Bron: Nme, Twitter 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · The Killers Nieuws · WTF