Marco Borsato bevestigt overspel met pianist Iris Hond

Geschreven door op 17 oktober 2019 om 16:18
Marco Borsato - Foto: Nathalie Thielen - Bron: Wikimedia Commons

Zanger Marco Borsato bevestigt op Instagram dat hij tien jaar geleden vreemdging. “Er is inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien.” Het zou hierbij gaan om een verhouding met pianist Iris Hond.

Marco Borsato’s overspel

Marco Borsato (52) trouwde in 1998 met zijn huidige vrouw Leontine. Tien jaar later kwam het huwelijk echter onder grote druk te staan. “Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken.” schrijft de ‘Dromen Zijn Bedrog’-zanger op Instagram.

Wat de invloed van het faillissement op Marco’s persoonlijke leven was, bleef lange tijd onbekend. Tot weekblad Privé, op basis van geruchten die al langer de ronde deden, nieuws naar buiten bracht over een verhouding tussen Marco Borsato en pianiste Iris Hond. Om eventuele speculaties te voorkomen, geeft Borsato nu kennis van zaken. Zo schrijft hij verder “In die tijd is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur.

Betere tijden

Het stel verkeert momenteel in betere tijden. Zo vervolgt Marco: “Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn we elkaar ook nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar ons blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Marco Borsato Nieuws · Nieuws