Vers talent YSA brengt debuutsingle ‘Happened Again’ uit

Geschreven door op 22 november 2017 om 16:49
YSA - Persfoto (bron: mail)

Fans van Selah Sue en Dua Lipa kunnen opgelucht ademhalen, nieuw talent YSA uit Tilburg is opgestaan! De zangeres brengt op 24 november haar debuutsingle uit.

YSA komt met debuutsingle ‘Happened Again’

YSA is een jonge, energieke singer-songwriter uit Tilburg die zich laat inspireren door zangeressen als Selah Sue, Lianne La Havas, Dua Lipa en Amy Winehouse. Dat is nogal een serie namen zou je zeggen, maar Isabelle van Beek, zoals YSA geboren is, weet ze allemaal goed terug te laten komen in haar tracks.

Isabelle zit in het tweede jaar van de Rockacademie in Tilburg en de afgelopen twee jaar heeft ze zich ontzettend ontwikkeld. Haar elektronische popsongs hebben flinke invloeden vanuit de reggae en de jazz.

“It happened again”

Vrijdag 24 november komt haar eerste single ‘Happened Again’ uit. De single zal te beluisteren zijn op Spotify, iTunes en daarnaast komt er nog een video aan.

‘Happened Again’ gaat over een vriend die verliefd wordt op YSA. Die liefde is echter niet wederzijds. Hierdoor raakt ze weer een vriend kwijt: “it happened again”. Haar verfrissende debuutsingle is sterk door de combinatie van haar energie en lijzige stem.

“Ik streef ernaar om mezelf te zijn”

Het doel dat YSA met haar muziek wil bereiken is om meer acceptatie in de maatschappij te creëren: “Ik streef ernaar om volledig mezelf te kunnen zijn en ik wil deze zoektocht graag delen met het publiek door middel van mijn muziek”.

 

Bron: YSA

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuwe singles · Nieuws