Giel, Gerard en Michiel in het glazen huis voor Serious Request 2012

Geschreven door op 13 november 2012 om 17:31
Logo 3FM Serious Request

3fm-dj’s Coen en Sander hebben zojuist bekend gemaakt dat hun collega’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra dit jaar in het glazen huis zitten voor Serious Request 2012. 

Serious Request is een initiatief van 3FM in samenwerking met het Rode Kruis waar ieder jaar 3 dj’s  van 3FM zich opsluiten  in een glazen huis, waar zij een week lang niets eten en non-stop radio maken. Tijdens die week wordt dan geld ingezameld voor een ‘stille ramp’. Dit jaar staat het glazen huis in Enschede en wordt er geld ingezameld voor de ‘stille ramp’ babysterfte.

De 3 dj’s worden op kerstavond onthaald met een groot slotfeest, waarop het eindbedrag bekend wordt gemaakt van het opgehaalde geld voor het Rode Kruis. Dit jaar treden onder meer Caro Emerald, Kane, Go Back To The Zoo en Kensington op tijdens het slotfeest.

Vorig jaar werd er maar liefst 8,8 miljoen euro opgehaald door de dj’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Timur Perlin. Onlangs maakte het Rode Kruis bekend dat er met dat geld nu al 160.000 vrouwen en kinderen zijn geholpen die het slachtoffer zijn geworden van een oorlog of conflict.

Als jij alvast een bijdrage wilt doen of meer wilt lezen over Serious Request 2012, check dan de site van Serious Request.

Finale Serious Request 2011

YouTube player

Overzicht van Serious Request Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Serious Request Nieuws