Damien Rice op 27 oktober te vinden in Carré

Geschreven door op 16 september 2014 om 9:04
Damien Rice - Foto: LeBlogDeLaBlonde (Flickr, CC BY 2.0)

Damien Rice speelt volgende maand eindelijk weer in Nederland. De Ierse singer-songwriter zal op 27 oktober Amsterdam aandoen als speelstad en een optreden verzorgen in Carré.

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden sinds Damien Rice voor het laatste in Nederland speelde. Destijds trad hij op tijdens het festival Best Kept Secret, waar hij een plek op de Main Stage wist te verkrijgen.

 

Kaartverkoop Damien Rice

De kaartverkoop van de show start op vrijdag 19 september om 10 uur en zal verlopen via de website Ticketmaster. De prijs van een ticket varieert tussen de 35 en 50 euro. Er start op woensdag ook nog een speciale pre-sale.  Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Damien Rice

Damien Rice

De Ierse Singer-Songwriter, die vooral bekend staat om zijn breekbare nummers, zal tijdens de show zijn nieuwe langverwachte studioalbum My Favourite Faded Fantasy presenteren, die op 31 oktober verschijnt.

Rice begon aanvankelijk zijn muzikale carriere in de band Juniper, die vooral bekendheid heeft vergaard met het nummer Weatherman. in 1999 verliet hij de band. waarna hij in 2001 met zijn eerste single kwam. De single droeg de naam The Blowers Daughter, die werd gebruikt als soundtrack voor de film Closer. Vervolgens werkte hij in eigen beheer verder aan zijn eerste album, die in februari 2002 onder de naam O uitkwam.

Tip: Via Bol.com kunt u gemakkelijk het laatste album van Damien Rice bestellen, genaamd 9.

Beluister ditzelfde album via Itunes of via onderstaande video.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Damien Rice Nieuws · Nieuws