Metalbands Sepultura en Aborted deze zomer naar Hedon

Geschreven door op 2 maart 2017 om 11:47

Metalbands Sepultura en Aborted komen naar Zwolle! De bands uit Brazilië en België zullen op zondag 9 juli beiden een optreden in Hedon verzorgen.

Sepultura en Aborted

Heavy-metalbands Sepultura en Aborted komen gezamenlijk naar Hedon in Zwolle! Het in Brazilië opgerichte Sepultura draait inmiddels al meer dan dertig jaar mee in de thrashmetal scene. Ook de Belgische deathmetalband Aborted heeft al meer dan twintig jaar in het vak achter de rug. Samen zullen de rockers op zondag 9 juli een avond vol snoeiharde metal, headbangen en moshpits verzorgen.

Tickets voor de metal-avond

De kaartverkoop voor de avond is inmiddels begonnen. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten

Secundair: 

Kaarten

Sepultura

De Braziliaanse thrashmetalband werd in 1984 opgericht in Belo Horizonte. De band is in die tijd uitgegroeid tot één van de grote namen binnen de underground thrashmetal scene. De naam van de groep betekent in het Portugees letterlijk: ‘grafmonument’. In januari brachten de mannen hun 14e album uit, genaamd ‘Machine Messiah’. De plaat staat vol met old-school, duistere heavy metal en gierende gitaren.

Aborted

Ook de Belgische band Aborted gaat al even mee in de metal scene. De band kende al vele line up-veranderingen, maar dit heeft de band niet tegen gehouden. De groep met bandleden uit België, Nederland en Amerika maakt een mix van deathmetal, grindcore en goregrind. Vorig jaar bracht Aborted haar laatste album, ‘Retrogore’, uit.

Bron: Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.