One Ok Rock in december naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 24 september 2018 om 16:56
ONE OK ROCK - Foto: Takacchin10_10 - Wikimedia Commons

De band One Ok Rock komt terug naar Nederland! Maandag 10 december staat de Japanse groep in TivoliVredenburg in Utrecht.

One Ok Rock naar Utrecht

Aankomende winter laten de rockers Japan achter zich, en vertrekken zij in december richting Nederland. De Europese tour, bestaande uit vijf concerten, brengt de Japanners onder andere naar London, Keulen, Hamburg, Parijs en natuurlijk Utrecht.

Tickets

De kaartverkoop voor dit concert start vrijdagochtend 28 september 2018 om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Ticketmaster. Niet gelukt? Probeer het eens hier.

One Ok Rock

One Ok Rock begint in 2005 met het maken van muziek. De vier jongens halen inspiratie uit bands als Foo Fighters, Linkin Park en Good Charlotte. In 2007 volgt het debuutalbum Zeitakubyo. Met het meest recente album, Ambitions, laat de rockband naar eigen zeggen weten dat ze de wereld gaan veroveren. In 2016 stond de formatie ook op Pinkpop, waarmee zij de eerste Japanse band ooit op het festival waren. Op de site van One Ok Rock is te lezen dat het viertal maar een doel voor ogen heeft: Japan’s eerste wereldwijd erkende band worden.

 

 

Bron: TivoliVredenburg, One Ok Rock, 3voor12

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·