The Sessions (The Beatles) naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 8 december 2015 om 16:10

Er komt wel een hele speciale show naar de Ziggo Dome. Op zondag 17 april 2016 komt The Sessions naar Amsterdam. Hoor The Beatles als nooit voorheen in deze once-in-a-lifetime show!

The Sessions in Abbey Road Studios

Altijd al benieuwd geweest hoe The Beatles aan de slag gingen in de legendarische Abbey Road Studios? Dan is The Sessions zeker wat voor jou. De Abbey Road studio was voor de Beatles wat meer dan alleen een opnamestudio. Ze noemden het hun klooster, vandaar dat ze ook een album hebben vernoemd naar de studio. (Abbey Road)

Dit is de kans van je leven om een kijkje achter de schermen te nemen bij een magisch moment in de geschiedenis van de muziek. Elk nummer, van de eerste tot de laatste opname, wordt voor het eerst in een lange tijd precies afgespeeld zoals het opgenomen is. Alle instrumentatie, arrangementen en zangpartijen zijn identiek aan de originele opnames. Als je met John, Paul, George en Ringo wel eens in de studio wilde zitten: niks komt dichterbij dan dit!

Tickets The Sessions

Tickets voor The Sessions zijn inmiddels al in de verkoop gegaan. Je kan de tickets bemachtigen via Ticketmaster. Luister hieronder naar een echte Beatles klassieker!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.