Foo Fighters spelen bij presentatie iPhone 5 (VIDEO)

Geschreven door op 13 september 2012 om 14:02
Dave Grohl (Foo Fighters)- Lindsay (Wikimedia Commons)

Ook de Foo Fighters  waren gisteren bij de presentatie van de nieuwe iPhone 5. Ze speelden een speciale ‘unplugged’ sessie tijdens de lancering van Apple’s nieuwe gadgets.

height="10"Apple presenteerde gisteren naast de iPhone 5 ook de nieuwe iPod Nano, de nieuwe iPod Touch en een compleet nieuwe versie van iTunes. Na afloop van de presentatie gaven de Foo Fighters  nog een mini-concert weg.

Dave Grohl, oprichter en zanger van de band, bekende tijdens het optreden zelf ook een fan van Apple te zijn. “Een van de geweldige dingen van hier te zijn is dat je allemaal mensen tegen komt die bezig zijn de toekomst te ontwerpen”. 

“En net als Little Richard, Tom Petty, Jimmy Page, zijn dit mensen die het op zich hebben genomen om de toekomst te veranderen. En dan kom je ze tegen, en dan zijn het hele gewone mensen! Daarom draag ik op deze op aan al die mensen”.

De nieuwe iPod Nano heeft een compleet nieuw design gekregen en is vanaf eind september ook in Nederland te verkrijgen. Hieronder zie je alvast een voorproefje van hoe de nieuwe iPod Nano er uit gaat zien.

Bron: www.apple.com

Hieronder zie je het optreden van de Foo Fighters gisterenavond. Vanaf ongeveer 1:00 beginnen ze te spelen, maar het intro is ook zeker de moeite waard om te bekijken!

Foo Fighters – Times Like These

YouTube player

Overzicht van Foo Fighters nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Foo Fighters Nieuws · Nieuws · Videos