Adele begonnen met schrijven van nummers voor nieuw album

Geschreven door op 25 juni 2018 om 12:49
Adele - Fotocredits: kristopher Harris (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Er komt weer een nieuw album aan van Adele! De zangeres is begonnen met schrijven van nummers voor de plaat die rond kerst 2019 uit moet gaan komen.

Adele werkt aan nieuw album

Geweldig nieuws voor fans van Adele! De zangeres is aan het schrijven geslagen voor een nieuw album!

De Engelse artieste sprak volgens geruchten onlangs met muziekbazen en zal zich deze zomer volop gaan richten op het pennen van nummers. Naar verluid heeft de hit-artieste zelfs al enkele liedjes klaar. Een bron vertelde aan de Engelse krant ‘The Sun’ dat de zangeres terug is in Groot-Brittannië en plant om daar te schrijven. Ook zouden er al enkele studiomuzikanten benaderd zijn om met haar te werken.

Geplande release

De tracks moeten komen op het vierde studioalbum van de superster. De zangeres schijnt te werken naar een release voor haar verzameling van nieuwe songs tijdens kerst 2019. Wij weten al welk cadeau we voor de kerst dat jaar willen!

De titel van het nieuwe album is nog niet bekend, maar als we een gokje mogen doen dan vermoeden wij dat na de albumtitels ‘19‘, ‘21‘ en ‘25‘ de plaat ‘29‘ gaat heten .

Laatste album alweer uit 2015

Het is het eerste album voor de 30-jarige moeder in drie jaar tijd. De plaat 25 met hits als ‘Hello’ en ‘Send My Love (To Your New Lover)’  kwam in 2015 uit.

In 2016 ging Adele met het album op wereldtour. Helaas moest de ‘Someone Like You‘-zangeres de laatste twee shows van haar tour noodgedwongen cancelen vanwege schade aan haar stembanden.

Nooit meer touren

In 2017 gaf de superster nog aan minstens een pauze van tien jaar te nemen na haar ‘25‘-tour. Tijdens een van haar concerten vertelde Adele het publiek dat ze niet wist of ze überhaupt ooit nog zou gaan touren.

Gelukkig heeft de artieste besloten eerder terug te keren naar de muziekwereld. We hopen dat de hitmachine na de release van haar nieuwe album ook besluit weer naar Nederland te komen. Haar twee concerten in 2016 in de Ziggo Dome waren binnen no-time uitverkocht.

Bron: Nme, Sun

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.