Amerikaanse rapper Pusha T kondigt extra show in Melkweg aan

Geschreven door op 25 juni 2018 om 11:31
Pusha T - Foto: Simon Abrams - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Geen kaarten weten te scoren voor het optreden van Pusha T in de Melkweg? Dan hebben we goed nieuws, want de rapper geeft op dezelfde avond een extra concert! 

Extra show Pusha T

Goed nieuws voor fans die geen kaarten hebben weten te scoren voor het concert van Pusha T op 13 december! De rapper heeft een extra concert aangekondigd in de Melkweg! Op dezelfde avond treedt de Amerikaan gewoon nog een keertje op!

Terrence LeVarr Thornton, zoals de muzikant echt heet, kreeg in de jaren 90 bekendheid als lid van het hiphopduo Clipse. Samen met zijn broer leverde hij hits als ‘Grindin‘ en ‘When The Last Time‘ af. In 2012 scoorde Pusha T met onder andere Kanye West de monsterhit ‘Mercy‘. In 2013 bracht Thornton zijn solodebuutalbum ‘My Name is My Name‘ uit.

Concertkaarten

De kaartverkoop is direct gestart. Wees er dus snel bij! Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Is ook dit concert uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: Twitter, Melkweg

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.