Josh Groban in 2016 naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 21 september 2015 om 12:18

Josh Groban komt naar Nederland! Op vrijdag 13 mei 2016 geeft de zanger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Het gaat buitengewoon goed met Josh Groban! Dankzij zijn vele uitverkochte concerten in het Verenigd Koninkrijk dit najaar, heeft hij besloten om zijn Stages Tournee te verlengen. Als onderdeel van de verlengde tour, zal hij in 2016 o.a. een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam geven.

Josh Groban Tickets

Tickets voor het concert van Josh Groban in de Heineken Music Hall zijn momenteel nog niet verkrijgbaar. De concertkaarten gaan aanstaande vrijdag op 25 september pas in de voorverkoop. Naar verwachting zal er een grote vraag naar kaarten zijn. Zorg dus dat je op tijd in de wachtrij staat!

Ben je bang om naast het net te vissen? Pre order je kaarten dan alvast via Topticketshop. De verkoop van 25 september verloopt via de website van ticketmaster. Vanaf 10:00 uur gaat deze kaartverkoop van start, en kun je je tickets online bestellen.

 

YouTube player

Stages Tour

De Stages Tour staat volledig in het teken van het gelijknamige album ‘Stages‘. Dit album kwam eerder dit jaar uit. ‘Stages’ is een verzameling van de grootste theater- en musicalsongs aller tijden.

Groban omschrijft het album als volgt:

“gorgeously arranged songs that have stood the test of time with a incredible melody and story”.

Op het album zijn onder andere nummers te horen uit Sweeney Todd, Les Misérables, Phantom of the Opera en The Wizard of Ozz.

 

Bron: joshgroban.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.