Videoclip van Claudia de Breij en Waylon

Geschreven door op 16 januari 2016 om 17:48
Claudia de Breij - Fotocredits: Paul J.H. Groeneveld - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Claudia de Breij had met haar hit ‘Mag ik dan bij jou’ haar muzikale droom nog niet verwezenlijkt. Lukt dat haar nu in samenwerking met Waylon wel?

Ik mis je zo graag

Cabaretière Claudia de Breij werkte voor haar vijfde album ‘Alles is goed‘ samen met o.a. Waylon en Bløf-zanger Paskal Jakobsen. Samen met Waylon zong ze ‘ik mis je zo graag’. “Ik kreeg een sms’je en was zeer blij verrast”, herinnert de zanger zich. “De vraag was of ik naar een liedje wilde luisteren. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar toen ik het hoorde, dacht ik: ja,wow.” Hieronder is het nummer met videoclip te bekijken. Afgelopen donderdag stuitten wij al op de opnames van de clip.

Claudia de Breij zong vals

Claudia de Breij is blij met hoe haar nieuwe album en single het doen in iTunes. ‘Ik word gesandwicht tussen Adele en David Bowie. Wat wil een mens nog meer?’ Toch zong ze het nummer redelijk vals eergisteren in RTL Late Night. “Tja, ik kan horen dat ik mezelf niet goed kan horen tijdens het zingen. Live is live, dat gaat niet altijd goed. Maar ik vond het eigenlijk wel meevallen. Ik ben zo’n sukkel die alles in eigen beheer doet, dus dan houd je alle reacties in de gaten. Je wil niet dat dát het nieuws wordt, terwijl je bovenaan in de hitlijsten staat”, laat Claudia weten aan LindaNieuws.

 

Waylon’s verrassing voor Claudia

Tijdens dezelfde uitzending van RTL Late Night kreeg Claudia een leuke verrassing van Waylon.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Nieuwe singles · Nieuws