Pearl Jam kondigt tournee 2016 aan

Geschreven door op 12 december 2015 om 16:13

Ter ere van het 25-jarig bestaan gaat de Amerikaanse rockband Pearl Jam in 2016 op tournee. Ook zijn ze van plan een nieuwe plaat op te nemen!

Tournee Pearl Jam

De band heeft bevestigd in 2016 op tournee te gaan! Echter, over de data kunnen ze begin 2016 pas meer zeggen. “Verder kunnen we er nog niets over zeggen.” Wel gaan er al weken sterke geruchten dat de groep op zowel Pinkpop als Rock Werchter te zien zal zijn. De tournee zal in het teken staan van hun 25-jarig bestaan in 2016. Tijdens hun twintigjarig bestaan organiseerde de band een eigen festival. Of ze dat opnieuw zullen doen is nog niet duidelijk.

Nieuwe plaat

Het laatste album van de rockband kwam uit in 2013, genaamd: Lightning bolt. Dat was alweer het tiende studioalbum! Misschien ken je de single Sirens die ook op het album staat nog? Die is hieronder te beluisteren. Na de tournee waarmee het album werd gepromoot besloten de heren uit de band voor eigen projecten te gaan. Inmiddels hebben ze dus niet alleen een nieuwe tournee aangekondigd, maar denken ze er ook over opnieuw de studio in te duiken.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·