Snoop Dogg concert 27 en 28 december 2012 Oosterpoort en Melkweg

Geschreven door op 19 november 2012 om 14:36
Snoop Dogg - Fotocredits: Jorund Foreland Pedersen (Wikimedia Commons)

Snoop Dogg komt dit jaar nog naar Nederland! Op 27 december staat de Amerikaanse rapper in de Oosterpoort in Groningen, een dag later geeft hij een optreden in De Melkweg in Amsterdam 

Zowel de Melkweg als De Oosterpoort maakten vanmorgen via Twitter bekend een van de grootste hiphop sterren van dit moment te hebben gestrikt. 27 december zal hij optreden in De Oosterpoort, waarna hij een dag later in poppodium de Melkweg in Amsterdam te zien zal zijn.

De rapper maakte afgelopen zomer bekend zijn artiestennaam te veranderen naar ‘Snoop Lion’, na een bijzondere ontmoeting met een rastafari priester. Onder dit alter ego zal hij zich meer op reggae gaan richten. Overigens komt hij bij beide optredens in Nederland nog ‘gewoon’ als Snoop Dogg optreden.

Snoop Dogg kwam vandaag nog in het nieuws vanwege zijn vermeende interesse om te investeren in de Schotse club Celtic. Hij zei daarover: “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voetbal. Voor hiphop-sterren is het ook niets nieuws om te investeren in sportteams. De wedstrijd tegen Barcelona heb ik niet helemaal gezien, maar wel de hoogtepunten. Ik weet dat Barcelona een big deal is, dus dat laat zien dat Celtic ook een big deal is.”

De kaartverkoop van het optreden van Snoop Dogg in De Oosterpoort in Groningen begint aanstaande woensdag 21 november via de website van de Groningse schouwburg. Kaarten voor dat concert kosten €45. Het concert in Melkweg Amsterdam een dag later kost €47,50. De kaartverkoop voor dat concert begint eveneens woensdag, via de site van de Melkweg.

Snoop Lion – La La La

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Nieuws · Snoop Dogg Nieuws