Geannuleerd: DJ Snake voor eerste soloshow in mei naar AFAS Live!

Geschreven door op 22 februari 2017 om 10:44
DJ Snake - Foto: Wikimedia Commons

DJ Snake komt op vrijdag 12 mei voor zijn eerste soloshow naar Nederland! De dj die vooral bekend is van de hits Turn Down For What en de grote hit Let Me Love You met Justin Bieber gaat draaien in de AFAS Live in Amsterdam!

LET OP: Dit concert is geannuleerd! Heb jij al een kaartje? Dan kan je binnen enkele weken je geld terugkrijgen!

DJ Snake voor eerste soloshow in mei naar AFAS Live!

Goed nieuws voor de fans van dj Snake! De dj komt vrijdag 12 mei naar de AFAS Live in Amsterdam! Dit zal zijn eerste soloshow in Nederland zijn.

DJ Snake maakte in samenwerking met andere artiesten al vele hits. In 2011 maakte hij de hit Turn Down For What samen met rapper Lil Jon. Met deze hit werd hij wereldwijd bekend. Ook produceerde hij het album Born This Way van Lady Gaga. Dit album werd zo’n succes dat het album zelfs een nominatie voor een Grammy kreeg! In 2015 maakte hij de hit Leon On samen met Major Lazer en MØ.

‘Encore’

In 2016 bracht de dj eindelijk zijn debuutalbum Encore uit. Voor het album werkte hij samen met verschillende artiesten zoals Skrillex en natuurlijk Justin Bieber. De hit Let Me Love You die hij samen met Bieber maakte behaalde de platina status. Vrijdag 12 mei kunnen al zijn fans genieten van zijn eerste soloshow op Nederlandse bodem in de AFAS Live in Amsterdam!

Bron: Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · DJ Snake Nieuws · Nieuws