Hit Of Shit: Eminem dropt nieuwe single in samenwerking met Beyoncé

Geschreven door op 15 november 2017 om 10:52
Eminem - Fotocredits: Sebastian Vital - Bron: Flickr - (CC BY 2.0)

Eminem heeft weer van zich laten horen! De Amerikaanse rapper lanceerde op 10 november de track ‘Walk On Water’ in samenwerking met zangeres Beyoncé.

Eminem ft. Beyoncé – Walk On Water

Eminem opende de afgelopen MTV EMA’s al met zijn nieuwe hit. Volgens NME zou Jay-Z degene zijn geweest die zijn vrouw overtuigde om haar stem te lenen voor de track.

Verbazing

Inmiddels is de rapper al 45 jaar oud, maar presteerde het toch om een MTV EMA binnen te slepen. Zonder dat de rapper de laatste jaren actief was, heeft hij toch een award voor Best Hiphop act gescoord. Eminem zelf was zelf ook erg verbaasd over de winst.

Nieuw album: Revival

Tijdens de EMA’s bevestigde Eminem dat een nieuw album onderweg is. Eerder waren er al berichten dat de veelbesproken rapper, de studio is ingedoken met Dr. Dre om te werken aan nieuwe muziek.

De track ‘Walk On Water’ is de eerste single van het nieuwe studioalbum van de rapper. Paul Rosenberg, de manager van Slim Shady, plaatste onlangs via Instagram een bericht waarin hij al iets verraadde over het nieuwe project. De rapper zelf, heeft vervolgens ook via zijn Instagram hints gegeven over aankomend materiaal. Het is nog niet officieel bekend wanneer het nieuwe album uitkomt, maar dat het eraan komt is wel zeker. De naam van het nieuwe album zou Revival zijn.

Hit of Shit

Wat vind jij van de nieuwe track, is het een hit, of shit?

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Eminem Nieuws · Fun Content · Nieuws