Stopt Ed Sheeran na zijn tournee met zijn carrière?

Geschreven door op 24 april 2017 om 14:46
Ed Sheeran poses for a portrait in promotion of his full-length concert feature, "Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts" on Friday, Oct. 16, 2015, in New York. (Photo by Drew Gurian/Invision/AP)

Mogelijk slecht nieuws voor Ed Sheeran fans. De Britse zanger denkt, volgens een vriend, aan het stoppen van zijn carrière na zijn tournee! 

Stopt Ed Sheeran na zijn tournee met zijn carrière?

Ed Sheeran zou er, volgens een vriend, aan denken om zijn carrière stop te zetten na zijn tournee. Dit meldt entertainmentwebsite Dailystar. Volgens de bron zou de Britse zanger een normaal leven willen met een ring om zijn vinger en kinderen. “Hij houdt absoluut van het succes dat hij momenteel heeft, maar hij wil ook een normaal leven,” aldus de bron.

Daarnaast geeft de website aan dat hij niet weet wanneer Ed wil gaan trouwen, maar dat hij zijn familie op nummer één zal zetten is een ding wat zeker is. Zelfs als dat betekent dat hij moet stoppen met zijn carrière.

Zou dit betekenen dat zijn succesalbum Divide het laatste album van de roodharige zanger is..?

Bron: Dailystar.co.uk

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws