Douwe Bob scoort in Album Top 100

Geschreven door op 14 mei 2016 om 12:50
Douwe Bob - persfoto Vereniging Nederlandse Openluchttheaters

Douwe Bob kan trots zijn op zijn prestaties de afgelopen tijd. Zijn nieuwe album, Fool Bar, is binnen gekomen op de vierde plek in de Album Top 100.

Nummer 1 album top 100

Beyoncé is nog steeds niet van de troon gestoten met haar album Lemonade. Tot nu toe werden daar maar liefst tweemaal zoveel exemplaren van verkocht dan van Fool Bar. Eigenlijk ook best logisch, Beyoncé blijft Beyoncé natuurlijk.

Nummer 2 album top 100

Hard Work Pays Off van Broederliefde staat inmiddels op de tweede positie. Op de 15 tracks tellende EP staan gastbijdrages van Frenna, Chivv, Jonna Fraser, Jayh, Ronnie Flex, HT, Hef en Sevirio.

Nummer 3 album top 100

Wie nieuw is in de top 100, is Radiohead. De band heeft de derde plaats weten te veroveren met het album ‘A Moon Shaped Pool’. Maar liefst vijf jaar lang moesten we het zonder nieuw materiaal van de Britse band doen. Afgelopen zondag was het dan zover, nieuw materiaal van Radiohead!

Nummer 4 Douwe Bob

Het album ‘Fool Bar’ van Douwe Bob is binnen gekomen op de vierde plek in de Album Top 100. Op dit album is ook het Songfestival nummer ‘Slow Down’ te vinden. Vanavond staat hij met dit nummer in de finale van het liedjesfestijn. In de media zijn voornamelijk positieve geluiden te horen over de zanger. Wat denk jij?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Douwe Bob Nieuws · Nieuws