Singer-songwriter Josh Ritter naar Paradiso en Doornroosje

Geschreven door op 19 juli 2017 om 13:56
Josh Ritter - Foto: Derek Schwartz - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Josh Ritter komt naar Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter staat aankomend najaar in Paradiso Amsterdam en het Nijmeegse Doornroosje.

Josh Ritter naar Nederland

Josh Ritter komt in december terug naar Nederland! De 40-jarige liedjessmid staat op zondag 3 december in het Nijmeegse poppodium Doornroosje. Een dag later, op maandag 4 december, betreedt Ritter het podium van Paradiso in Amsterdam.

Het is zeker niet de eerste keer dat de folkzanger naar Nederland komt! Eerder in 2017 stond Josh nog in Het Zonnehuis in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor beide shows gaan op vrijdag 21 juli in de verkoop. Kaarten voor de show in Doornroosje gaan via de website van het Nijmeegse poppodium. Tickets voor de show in Amsterdam zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan hier.

‘Gathering’

Ritter draait inmiddels alweer twintig jaar mee in de muziekwereld! In 1999 bracht de singer-songwriter zijn debuutplaat ‘Josh Ritter’ uit en inmiddels heeft de Amerikaan al acht studioalbums achter zijn naam staan! Het album ‘Sermon On the Rocks’ uit 2015 was voorlopig de laatste. Aankomend najaar moet zijn negende plaat ‘Gathering’ verschijnen.

Ritters sound wordt veelvuldig vergeleken met grote namen als Bruce Springsteen, Leonard Cohen en Bob Dylan.

Bron: Doornroosje, Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...